Idag faller den första snön utanför mitt fönster...och då passar jag på att drömma mig bort till en solig junidag istället. Dagen då Hanna & Viktor gifte sig.

Vi började vid vackra Näsby slott i Täby där vi fotograferade deras portträtt innan vi åkte vidare till vallentuna kyrka och möte upp brudföljet innan vigseln (Och ja...jag dog lite fotografdöden när jag såg tärnornas klänningar! Så snyggt! ) Och vigseln sen...så vacker och otroligt mäktigt med en gospelkör som sjöng. 

Jag tänkte inte skriva så mycket mer....Bilderna får tala istället och visst är de otroligt fina - Hanna & Viktor! 

Läs hela inlägget »

Sofia och Niklas valde att vigas i Stockholms vackra stadshus, bara de två och deras tre små barn. Så mysigt! Och jag fick äran att vara med och fotografera dem.

Läs hela inlägget »

Det här fina paret träffade jag i sommras för en kärleksfotografering. Att säga att de hade nära till skratt är en underdrift...så härligt par! 
Suanne & Martin har -precis som så många andra - ett fullbokat schema med tre ursöta barn, jobb, hus och allt annat som ska göras- tänk så mysigt att få en stund för sig själva då...bara de två <3 
 

Läs hela inlägget »

Det här är min underbart vackra vänn Jenny och hennes lilla trea i magen - som gått under arbetsnamnet Kråkan <3 Natten mot torsdag föddes han äntligen! (Och jag kom på att jag ju lovat att visa bilderna på Jenny från våran gravidfotografering bland solrosorna)

Så titta och njut - För visst är hon så himla fin!

Och Stort stort grattis till ännu en liten prins Jenny & Magnus <3 Och de stolta storebröderna så klart!!

Pst. Kråkans storebror Elton var min första nyföddfotografering någonsin. Om några dagar får jag föreviga även lillebror <3 

Läs hela inlägget »

Här är lilla Lexie, hela 12 dagar ny <3 En bestämd liten fröken som inte ville sova förens i slutet av våran session. Tror hon ärvt sitt humör efter storsyster som också besökt mig några gånger <3 

Väntar ni också en liten nu under hösten/vintern? Var säker på att få en tid för er nyföddsession geom att boka in ett preliminärt datum redan nu. 
Kontakta mig på info@kelasbilder.se för att boka er tid och få mer information

Läs hela inlägget »

Några få veckor innan lilla August gjorde entre så fick jag träffa den här fina lilla familjen och föreviga fina magen och den där speciella tiden...den innan 3 skulle bli fyra och hela världen skulle förändras för dem. 

Storsyster Olivia tyckte helt klart det var dax för lillebror att göra entre snart även om han var rätt rolig i magen också...för ni hör väll att han sjunger busiga sånger där inne? 

Boka er egen fotografering på info@kelasbilder.se

 

Läs hela inlägget »

I förra veckan mötte jag upp det här fina paret för en Kärleksfotografering i solnedgången <3 
Egenteligen behöver jag inte skriva så mycket - Miljön, ljuset, de underbara sensommar färgerna....Kärleken!!! Titta och njut! 

Vill ni boka en egen kärleksfotorgafering, en mysig stund bara ni två? 
Kontakta mig på info@kelasbilder.se

Läs hela inlägget »

Efter många många år tillsammans och tre ursöta barn så fick äntligen fina Marie och Adihd säga ja till varandra i Vallentunas vackra kyrka en underbar majdag i år.  Det är så härligt att se sådan kärlek hos ett par som redan varit ett sedan så många år tillbaka. Det var ett litet intimt bröllop där känslorna verkligen lyste igenom varje sekund av den tid jag fick äran att vara med detta fina paret. 

Stort grattis Marie & Adhid <3 

Läs hela inlägget »

Sommaren har flugit förbi med en väldig fart och jag har skolat in min minsting hos dagmamman och har nu börjat jobba heltid igen!

Det tänkte jag passa på och fira med ett litet ERBJUDANDE! 

Just nu släpper jag ett begränsat antal platser till mina populära mini-sessions! 
Så passa på att föreviga er i det sista av sommarens värme!

Det här ingår:
- 30 minuters fotografering, vilket är perfekt för lite lek, bus och mys med familjen eller den du älskar
- Personlig bildvisning efter ca 2 veckor där ni lugn och ro får se era bilder och får möjlighet att köpa era favoriter
- 10% rabatt på flertalet av produkterna under er bildvisning 

Pris: 600 kr 

Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller! 
Datum Söndag 10/9, Måndag 11/9 samt söndag 17/9

Jag ser fram emot att höra av dig! 

Bokning görs på info@kelasbilder.se
ellervi formuläret kontakt här på hemsidan

Dela gärna inlägget så att Erbjudandet når fler 
Läs hela inlägget »

Innan jag träffade den här familjen för deras familjefotografering var jag allt lite nervös -en hel session på ENGELSKA! Hur ska det gå? 
Jag hade inte behövt oroa mig! Kärleken, lyckan och glädjen hos den här familjen var så stor att det liksom strålade om dem lång väg.....och så skoj vi hadde! Visst är de fina? 
I slutet av alla mina familjesessioner brukar jag försöka ge föräldrarna en liten stund för sig själva, det är ju så sällan man har bilder på bara sig själv med sin kärlek och de bilderna kommer också betyda otroligt mycket för barnen en vacker dag <3 
Förresten - tror ni det är ok att man adopterar sina kunders barn...iallafall lite grann? De här två killarna är så himla fina och mysiga <3 
_________________________________________________________________
Before i meet this loveny family for their familysession i was a bit nervous - a hole session in English! How would i do it?  
I did not have to worry a bit about it! This family has so muchl Love, warmth and joy! It really shines about them! And we hade a lot of fun! 
In the end of all my family sessions i try to give the parents a moment by them self, It's so rare to have pictures of justyou two!  And those pictures will mean a lot to your children in a few years.
By the way - do you think it's ok to adopt the children of my customers ... at least a little bit? 
These two guys are so nice and sweet!!!


 

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter