Bröllop
 

Vi sa ja

Kärleksfulla och känslosamma porträttbilder på er två. Er vigsel med de där magiska ögonblicken. Glädjetårarna och lyckan när ni möter er familj och era vänner för första gången som gifta. 3 timmars fotografering på er bröllopsdag, konsultationsmöte, 100 högupplösta redigerade bilder på USB samt ett webbgalleri.

9000 kr

Detta paket kan enbart bokas i mån av plats under högsäsongen (maj till september) tidigast  1 månad innan ert bröllopsdatum. 
 

En del av er dag

Kanske vill ni fånga det där pirret i magen under förberedelserna? Eller är det första talet ni vill ha kvar som vackra bilder? I det här paketet kan ni välja vilket. Kärleksfulla porträttbilder, vigseln med alla magiska ögonblick och gratulationerna efteråt förevigar vi också så klart. Konsultationsmöte, provfotografering, 6 timmars fotografering på eran bröllopsdag, 300 högupplösta bilder på USB och ett webbgalleri.

14.000 kr
 

Alla magiska stunder

På morgonen är det pirrig förväntning blandat med glada skratt. Sen en mysig stund för bara er två när vi tar vackra porträtt på er. Vigsel med efterföljande gratulationer innan middagen och festen tar vid med varma tal och roliga upptåg. Konsultationsmöte, provfotografering, 10 timmars fotografering på eran bröllopsdag, 500 högupplösta bilder på USB samt ett webbgalleri.

22.000 kr

 

Stadshus paketet

Ska ni vigas i Stockholms vackra stadshus? Vackra porträttbilder tagna i och runt stadshuset, vigselfotografering, gratulationer och gruppbilder efter vigseln. Konsultationsmöte med provfotografering, 2 timmars fotografering på er bröllopsdag, 75 högupplösta bilder på USB samt ett webbgalleri.

6.500 kr 

 

Liter mer av er dag

Vill ni att jag är med under flera timmar av er bröllopsdag? Förevigar en stund till på middagen eller stannar ända tills första dansen?

2000 kr per påbörjad timme vid bokning minst 2 veckor innan bröllopsdagen
3000 kr per påbörjad timme vid tidstillägg inom 2 veckor innan bröllopet eller på bröllopsdagen. 

 

Skärgårdsbröllop

Ska ni gifta er i Stockholms skärgård? Så underbart!!! Jag älskar våran vackra skärgård och oavsett om ni vigs i ett litet skärgårdskapell, på en enslig kobbe eller någon av våra fantastiska större öar så kan jag ta mig ut till er med egen båt under perioden maj-september. På så sätt slipper ni tänka på hur ni ska få ut fotografen i tid till ert bröllop och jag finns på plats redan kvällen innan/tidigt på morgonen för att välja ut bra platser till era porträttbilder och stannar gärna till dagen efter för att föreviga hela er bröllopsfest om ni vill.

 

For your eyes only .

En lyxig stund bara för dig själv där vi tar vackra och sensuella bilder på dig i ett fint hotellrum. Spara bilderna som ett fint minne eller ge bort dem som morgongåva till den du älskar. 1 timmes fotografering på ett hotell jag valt ut, En vacker fotobok med linneomslag i 20x20 cm med 6 uppslag (ca 12-14 bilder) Önskas hjälp med hår och make-up så har jag en superduktig tjej som brukar följa med mig på mina uppdrag. 

4800 kr
Med Hår och Makeup
5600 kr 
 

Viktigt att veta

I alla mina bröllopspaket ingår ett konsultationsmöte där vi får lära känna varandra lite grann. Det är viktigt att ni känner att ni trivs med mig så att ni kan känna er avslappnade på er bröllopsdag. Vi gör också en liten provfotografering så att ni får känna på att stå framför min kamera och går igenom kontraktet och alla frågor ni har inför er bröllopsfotografering.

I alla priser ingår förberedelser, resetid inom Stockholm, fotografering, urval, redigering samt leverans av högupplösta bilder på ett USB och under en tid i ett webbgalleri.

Alla bilderna som leveras bildbehandlas och ibland kan även en lätt retush ingå. För resor längre än 4 mil från Vallentuna tillkommer ett pristillägg om 40 kr/milen. För skärgårdsbröllop tillkommer en summa för båtresan beroende på vart i skärgården bröllopet hålls.

Vid bokning av mina bröllopspaket så skriver vi ett kontrakt mellan fotograf och kund och ni debiteras 50 % av summan som en delbetalning, detta fungerar som en säkerhet för både er och mig. På så sätt är ert bokande datum garanterat.

Jag förbehåller mig rätten att publicera bildmaterialet på min hemsida samt på mina sociala medier tex facebooksida och instagram om inget annat avtalats.
 

Vill ni veta mer?

Vad roligt! Kontakta mig via formuläret på min hemsidan eller via mail till info@kelasbilder.se. Berätta gärna vilket datum ni har valt, hur ni tänkt er ert bröllop och lite om er själva.

Jag ser fram emot att höra av er!