Väntan

Idag missade jag postbilen som var här med ett paket till mig. Så istället för min nya backdrop fick jag en liten avi i postlådan med noteringen att mitt paket finns att hämta i morgon eftermiddag.

Har under de senste timmarna fått återuppleva den där väntan som barnen känner på julafton, den eviga som aldrig tycks ta slut. Jag vill ju ha mitt paket nu nu nu!  Så i väntan på den nya "leksaken" så har jag roat mig med att försöka fånga mina egna vildar på kort, förbereda mig för morgondagens nyfödd fotografering och undviktig tvättstugan det bästa jag bara kan ;-) 

Och på tal om jul...ett kort på barnen, eller kanske på hela familjen är väll en perfekt julklapp till mor och far föräldrar som redan har allt. Och till andra släktingar och vänner också så klart. Hör av er till mig om ni är intresserade av en fotografering. Jag kommer under de nämaste veckorna erbjuda bra "jul och jippi jag har startat eget" priser

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln