Väntan

Igår var studion uppmonterad igen, först fick jag besök av två små killar och deras mamma, sen av fina Sara och hennes underbara mage. Det är bara några dagar kvar tills liten är beräknad så jag är glad att jag fick och hann fota hennes vackar babymage innan. Nu väntar vi ivringt på att bebisen ska födas, sen ska jag få äran att ta nyfödd foton

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln