Fotomässan

Idag besökte jag fotomässan i älvsjö och kikade runt lite, Kan säga att "jag vill ha och behöver" listan fylldes på rejält, men den blev samtidigt mer sorterad och fick en prioritets ordning. Så det känns skönt! Men visst önskar jag att jag hade råd att gå in där och köpa allt jag vill ha på en och samma gång. Det vore ju drömmen! Hade sällskap av min Kusin, som är en otroligt duktig fotograf och en ovärdelig hjälp för mig, vilket var väldigt bra. Hemma igen så testade vi lite inställningar med mina nya lampor. Försökte på kvällen fota mina två, mycket, ovilliga små modeller. En stund ville de vara med iallafall, så några bilder fick jag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln