bröllops erbjudande

I augusti förra året fick jag äran att fotografera mitt första bröllop. Det var något jag drömt om länge och oj så roligt det var! Roligare än jag kunnat föreställa mig. Det var då jag bestämde mig föt att jag skulle sattsa på mitt fotograferande på "riktigt", både med bröllop och med familje bilderna. Sen har det så klart varit en startsträcka för att komma hit, men nu är alla papper inskickade. webbkurser lästa, seminarium genomgådda och jag är nästan där.

Men det saknas en sak ännu, och det är portfolio bilder för bröllop. Ett har jag men jag skulle vilja ha flera. Därför söker jag nu brudpar som ska gifta sig under vintern/våren och som skulle kunna tänka sig att ha med en fotograf som inte räknas som "proffs" ännu, men som brinner för att fotografera och som verkligen vill göra det bästa för er som kunder. Om någon är intresserad så kommer jag att erbjuda halva priset på mina paket (dock ej diamant paketet), då ingår alla bilder lätt redigerade. Hör av er till mig på info@kelasbilder.se 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln