Möte och fina syskon

Idag var jag och träffade en annan Fotograf som jag följt ett tag på instagram/facebook och som jag tycker är väldigt duktig. Hennes bilder är underbara. Anledningen till träffen var att jag förhoppningsvis ska få följa med på något av hennes inbokade bröllop som "andre fotograf/assistent". Helt enkelt för att få lära mig mer så att jag kan ge mina egna brudpar det bästa. 
Behöver jag ens säga att jag verkligen ser fram emot det :-)

Men i väntan på bröllop att fotografera så fotar jag barn och familjer, och det är minst lika roligt det! Den här söta syskontrion fick jag busa med här om veckan. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln