Erbjudande

Att få fotografera blivande föräldrar och den fina runda magen är så roligt. Att gå och vänta på sitt lilla mirakel är speciellt, både underbart och jobbigt på en och samma gång. Jag vet, jag har gjort det två gånger själv. 

När man är mitt i det går tiden kanske långsamt, man väntar och längtar tills bebisen kommer. Men när er lilla är här och vardagen fylls av andra saker än den växande magen så känns tiden man väntade plötsligt inte så lång. Men med fina gravidbilder blir denna speciella tid lättare att minnas. Och alla vackra mammor förtjänar vackra bilder på sig själv och sin fantastiska mage. Därför har jag just nu ett erbjudande till er. Kika på bilden här nedanför så får ni se. Rabatter på både gravid och nyfödd fotografering. Men det är endast 5 bokningsbara tider till detta priset, så först till kvar :-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln