När ska man boka nyföddfotografering?

Har ni funderat på att göra en nyföddfotografering? Men när ska man boka tid? Man vet ju aldrig riktigt när den där lilla kommer att komma till världen. Man har ett BF (beräknat förlossningsdatum,) men är liten punktlig? I de flesta fall är det ju BF +/- 2 veckor som kan vara aktuellt. Och när bebisen väl kommit, ja då fylls dagarna och nätterna snabbt på med annat. Det är en ny liten person att lära känna, man ska komma in i rutiner, alla vill komma och hälsa på, man är trött och slut och sliten och totalt överväldigad i vissa stunnder. Det är känslor "all over the place" och man kanske bara vill vara i sin lilla bebisbubbla och njuta. Kanske har man ont efter förlossningen och inte alls känner för att ge sig iväg på några äventyr. Och så ska man komma ihåg att boka en fotografering mitt i allt det där?  

Men lugn, bara lugn. Boka er nyföddfotografering under er graviditet, så antecknar jag ert bf datum och vet att ni är på gång. Sen när bebisen fötts så hör ni av er till mig, eller ber nån i er närhet att göra det om ni känner att det passar er bättre. Om ni önskar så kan jag hålla lite koll och höra av mig till er när det börjar bli dax. Bokar ni er fotografering under graviditeten så får ni 100 kr i boka tidig rabatt!

Hur går själva fotograferingen till?
Er lilla bebis ska helst vara under 14 dagar när vi gör fotograferingen, då sover de mycket och är avslappnade nog så att vi kan få fina sovbilder på henne/honnom. Men så klart kan vi ta bilderna senare också.  Vi fotograferar antingen hemma hos mig i min hemmastudio i Vallentuna heller hemma hos er. Det beror helt på hur ni känner och vad ni orkar med. Det ska vara bekvämt för både bebisen, mamman och pappan. 
Vi har gott om tid på oss så att ni kan mata, kramas och byta blöjor så många gånger som det behövs. Säkerheten och bebisens välmående under denna fotografering är det viktigaste och jag har själv två barn, så jag vet att det inte alltid blir riktigt som man planerar och att saker och ting kan ta tid.  
Jag har olika bakgrunder, filtar och rekvisista som vi använder oss av under fotograferingen. Oftast är bebisen naken, eller i blöjor när vi fotar, men om ni har något fint plagg, en söt mössa, en filt eller liknade så kan vi självklart använda oss av det med för att göra bilderna ännu mer personliga. 


Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig. 
och glöm inte att ta del av erbjudandet i inlägget nedan ;-)
Endast 5 bokningsbara tider per paket....så skynda fynda.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln