Vilken fantastisk vecka

Förra veckan var full med fotograferingar. Så himla roligt! Jag går runt med ett stort leende så fort jag får en bokning och ännu större blir det när jag får träffa mina kunder och fotografera dem, och sedan leverera deras bilder. En familjefotografering, två små nyfödda sötnosar, en busig 1,5 åring, en budioir fotografering och provfotografering/konsultation med sommarens första brudpar. Vilken lycka!  Denna veckan träffade jag ett fint par i hagaoparken för lite kärleksbilder. Och vädret....det harinte varit sämre det.

Börjar med att bjuda på lite bilder på lilla Jamie, 17 dagar som besökte mig på tisdagen.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln