Lungt på bloggen -full fart i livet

Det har varit lungt på både bloggen, hemsidan, och mina sociala medier de senaste två veckorna. Det beror inte på att jag inte haft nått att skriva om heller visa upp, snarare tvärt om.- Det har varit fullsmockade veckor med få stunder lediga. Fotograferingar har varvats med mitt andra jobb, redigering och kundmöten. Att uppdatera här hammnar tyvärr långt ner på listan då, kanske dumt, men nödvändigt ibland. 

Och så har det varit den stora födelsedagsveckan. Jag är mamma till tvä små tjejer, som bägge fyller år i maj, med bara en dag emellan. Så det har firats 5 årsdag, 2 årsdag, kalas med kompisar och kalas med släkten och så bortbjuden på kalas. Ja, man kan helt enkelt säga att det varit väldigt mycket kalasande på senaste tiden,. Men nu är det en ny vecka, som är lite lugnare och förhoppningsvis kommer jag hinna uppdatera er med fina bilder på de två vackra brudpar, bustiga småbarn och underbart söta nyfödda jag träffat de senste veckorna.

Bjuder på en smygkik på vackra Calle och Josefin från förrförra helgens bröllopsfotografering

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln