Mattias och Klara

När jag för första gången mötte Mattias och Klara ute på djurgåden för deras provfotografering några dagar innan deras bröllop så blev jag så lycklig. Ett sånt fint par, trevliga, roliga och lätta att umgås med. Och den känslan blev ännu starkare när det väl var dax för dem att säga JA till varandra. Redan när vi möttes upp för vidare färd ut till vår valda fotograferings plats så fick jag hålla tillbaka tårarna, De var så vackra. 

Och så fortsatte hela dagen, porträttfotograferingen längst ut på Djurgården med havet och fjäderholmarna som bakgrund,, en känslosam vigsel i stadshuset och en brudskål med parets näsmaste vänner. En perfekt dag med värme, solsken, glädje och så mycket kärlek. En fotografering jag inte ville skulle ta slut. 

Jag önskar er all lycka i framtiden fina Klara och Mattias, och lilla söta Ellinor med så klart. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln