Mitt jobb är glädje

Jag älskar verkligen mitt jobb, och är så glad att jag tillslut valde att satsa på min dröm. Lite extra mycket känns det i hjärtat när jag får ett sånt här meddelande från en av mina kunder. Då känns det verkligen som om jag genom mitt val också kan ge nått till andra som betyder lika mycket för dem.

Tack Michaela Edlund för de underbara bröllopsfotografierna du tog på oss!
För er som överväger att anlita Michaela kan vi varmt rekommendera henne. Hon var otroligt kunnig och idérik. Det kändes naturligt att posera inför henne från första stund och de fina fotografierna hon tog på oss som man kan se här på sidan talar för sig själv.
Klara Ljung och Mattias Högström

Tack själv fina Klara och Mattias för att jag fick förtroendet att vara med och föreviga er dag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln