marlene & Fredrik

"Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag,
Vad vore jag
utan dina andetag"

Det var en hel del tårar som torkades när tonerna till denna sång klingade över allen vid Rosersbergs slott en vacker sommardag i början av augusti. Den dagen då Marlene sa ja till sin Fredrik. Det började med en vänskap, som blev kärlek, som blev en underbar liten dotter och som blev en Vigsel med den nämsta familjen och vännerna vid ett vackert slott intill Mälarens vatten. Och jag fick möta ett fantastikt roligt och trevligt par, och fick äran att vara med under några timmar på deras stora dag. 

Jag önskar er all Lycka i framtiden Marlene, Fredrik och Alice!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln