I en solig trädgård

När jag först hörde att Anna och Erik skulle vigas och ha sin bröllopsfest i ett cafe visste jag faktiskt inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Jag hade varit på bröllop i kyrkor, slott, herrgårdar, byggdegårdar, vid havet, i stadshuset och hemma i trädgårdar, men aldrig på ett cafe.
Det slog alla mina förväntningar kan jag säga!

När jag kom till vigselplatsen en lördagseftermiddag i Augusti sken solen över guldgula veteåkrar, hummlorna surrade bland tusentals blommor och växthuset där själva festen skulle hållas andades meddelhavskänsla.
Där mötte jag upp det vackra brudparet och deras lilla dotter. Det blev en avslappnad porträttfotografering, vet inte hur många gånger jag frågade brudparet om de hade fjärlilar i magen, men nä, fjärilarna fick hålla sig utanför och flyga runt bland blomsterängarna, En vacker och personlig (men utmanande - den solen!) vigsel och en liten stund på middagen innan jag begav mig hemåt igen. Varm i hjärtat av glädjen, kärleken och lyckan som strålade om både brudparet och deras familj och vänner. 

Stort grattis till er fina Anna och Erik och lilla Nina, Jag önskar er all lycka i framtiden!!
 
Och vad det gäller cafet så kommer det nog bli några besök där för oss framöver, maten, personalen och stämningen var nått utöver det vanliga
( The nut house - trädgårdsbutik och Cafe  www.lisa.se )
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln