Full fart med mitt eget yrväder i studion

Jag fotograferar ju mest andras barn, men det händer att jag försöker mig på att ta några studiobilder på mina egna tjejer. Lättare sagt än gjort när busen framför kameran är ens egen! 
Jag är mamma till två (snart 3) små och här om dagen hamnade min minsta i fokus med mutan att få låna lite av mammas fotorekvisita. 
Hela 5 minuter fick jag och ungefär 50 olika miner...
Hade det varit ett kundgalleri så hade jag kanske funderat en del på vad kunden skulle tycka, men nu är det mitt eget yrväder på bilderna och jag älskar dem...för det är precis så här hon är just nu....full fart framåt, full med bus och upptåg och myror i brallan....men så otroligt glad och charmig. .

Och det gäller ju alla barn jag fotograferar....alla är de ju olika personligheter och det är så roligt att få fram just det barnet på bild, och jag tror att det dessutom i längden blir ett riktigt fint minne, kanske roligare än ett uppställt fotografi med konstlad min. vad tycker ni?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln