Vår egen lilleman 

Den 31 maj kl 16.07 föddes äntligen våran efterlängtade lilleman. 4235 gram och 53 cm stor gjorde han entre och tog våra hjärtan med storm. Just nu ägnas dagarna åt bebisgos, amning, blöjbyten och att lära känna denna nya lilla männsikan. 

Någa bilder har jag hunnit ta på lillebror och hans stolta storasystrar, och fler lär det blir.

Jag planerar att vara helt ledig med lillen fram tills i början av augusti, så jag drar igång med bröllop och familjefotograferingar igen. Vill ni boka tid, göra beställningar eller har frågor om mina olika paket så går det så klart bra att maila mig med dem redan nu, mailen har inte tagit semester :-) 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln