Äntligen igång igen

Nu är det augusti och efter en underbar sommar som spenderats med familjen ute med våran båt så har jag äntligen börjat jobba lite igen. Jag älskar att vara ledig med min minsta, men jag älskar verkligen mitt jobb med och har saknat det så mycket! 

Förra lördagen så körde jag mitt första bröllop för denna säsongen, när fina Lina och Mattias gifte sig. Fler bilder kommer ni få se sen när brudparet fått alla bilderna. Och i veckan fick jag dessutom göra en superhärlig familjefotografering. Och våran lilleman hängde snällt med på bägge jobben och sov så gott i vagnen. Jag är så glad över att det funkat så bra och ser fram emot att få träffa fler härliga kunder under hösten.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln