Gunilla & Jimmy

I våras visade jag lite bilder på lilla Wilma som var hos mig på nyföddfotografering. Det jag inte visade då var att jag även fick äran att fota hennes fina mamma och pappa medans hon fortfarande låg kvar i magen. 
Vi hade en kort beloved session några dagar innan Wilma gjorde entre, en fotografering som även blev publicerad på belovedcollectives hemsida, vilket känns jätte stort för mig som precis börjat använda mig av denna teknik (Och verkligen älskar att jobba med den!)
Vill ni se hur det såg ut så kika gärna in på belovedcollective.com
Och om lite drygt en månad så ska Wilma komma på besök igen, för hennes 6 månaders fotografering. Det är så himmla skoj att få följa en familj under en längre tid och se hur barnen växer och utvecklas. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln