Lina & Tias

Den 6 augusti sa äntligen detta fina par JA till varandra i Vallentuna kyrka. Min fina vän Lina och hennes Mattias.

Jag har kännt Lina sen våra stora barn var små bebisar, och ända sedan dess ...eller ja ännu längre....har hon längtat efter denna dagen. Och vilken dag det blev! Strålande solsken, glädje, kärlek, massor med uppträdanden och fantastiskt värme från alla gäster som strålade ikapp med brudparet. 

Dessa två är fina inifrån och ut, och att inte bara få vara gäst på deras bröllop, utan även få äran att vara deras fotograf känns så himmla fint <3 

Så...bered er på en riktig bildbomb!

Hår och make up: fantastikst duktiga Leticia Tavares  på Lê Beauty www.lebeauty.se
Och ett stort tack till Maria Elise Westerlind på photo by elise som assisterade mig under dagen, tog fina bilder från vinklar jag inte hann med och vaggade min lilleman så att jag kunde koncentrera mig helt och fullt på brudparet

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln