Alexandra & Erik

Första gången jag träffade Alexandra och Erik på deras bröllopsmöte var jag höggravid och pustade mig upp för alla trappor upp till deras lägenhet, som tur var blev de inte avskräckta av det utan jag fick äran att vara deras bröllopsfotograf och en kylig höstdag i oktober mötte jag upp detta fina brudparet för att föreviga deras bröllop i stadshuset. Vi fick kämpa lite mot kylan men inget värmer så bra som kärlek! Alexandra kommer från Tyskland, Erik från Stockholm och de träffades i Japan, så det var en härlig blandning av familj, släkt och vänner från hela världen som mötte upp utanför vigselrummet efteråt. Jag önska er all lycka i framtiden Alexandra & Erik! Jag hoppas att vi ses igen snart! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln