Maria & Harry - Ett vinterbröllop i Sigtuna

Bröllop.....tänk att det kan vara allt från den största brakfesten med flera hundra gäster...till den minsta lilla intima cermonin med bara brudparet och två vittnen närvarande. Kärleken ligger inte i detaljerna, inte i maten eller antalet gäster, inte i dekorationerna eller i vilken bil man åker i till vigseln, även om allt det är otroligt roligt och fint att ordna med också.  Och det spelar ingen roll om det är en varm sommardag i en pampig slottsträdgård, en fin vårdag i en vacker kyrka, en sval höstdag i en färgsprakande skärgård eller som Maria och Harrys Bröllop- en kylig men underbar vinterdag i ett snöklätt Sigtuna. 
Kärleken - och att två får bli ett - är bland det finaste som finns, oavsett omgivning och planering.

Maria & Harry valde att vigas bara de två, med sina två fina barn och två vittnen (varav jag fick vara det ena) närvarande och sedan åka iväg på sin bröllopsresa. Så mysigt! Och de kämpade tappert i kylan under fotograferingen innan vi begav oss till Vackra Sigtuna Stiftelse för deras vigsel.

Jag önskar er allt gott Maria, Harry, Elmer och Signe! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln