Wilma & Tuva

Här om dagen var det dax för Wilma att komma till mig igen, nu för att föreviga 1 års dagen. Jag fotade henne första gången när hon bara var några dagar gammal och nu har hon redan hunnit fylla 1 år! Det är helt galet! 
När jag satt och jobbade med hennes bilder så kom jag på - jag har ju faktiskt inte visat några bilder på när hon var här för sin 6 månaders fotografering (nåja, lite äldre hann hon bli pga. en massa sjukdomar som ställde till det med våra tider) så - i väntan på en väldigt rolig - och kladdig - 1 års tjej så visar jag lite äldre bilder på Wilma och hennes fina storasyster Tuva. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln