Superfamiljen 

För ett litet tag sen så fick jag äran att fotografera den här fina lilla familjen. 
Vi hade en liten minisession med massor med spring i benen. 

Jack, den här charmiga killen med de blåaste ögonen och det rufsiga håret där under Emilmössan är min lilltjejs bästa kompis i hela världen, den som hon ska flyga ut i rymden med och äta glass hela dagarna med. Då är det lite extra roligt att få fotografera honom och hans underbara föräldrar. Och den här familjen är en riktig superfamilj. Det ser ni väll på bilderna? Skulle de vara riktiga superhjältar så skulle de vara snabba och starka sa Jack, men det behöver de inte vara superhjältar för att vara, de är de ändå <3 

Jag är som jag skrev tidigare en liten kille med massor med spring i benen, och jag anpassar alltid mina sessioner efter mina kunder. Vi leker oss genom fotograferingen och vill barnen springa så får dom gärna göra det....då gör vi en springlek av det! Så himmla roligt!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln