Caroline & Molly 

Det här är Caroline och hennes galet söta dotter Molly som kom och lekte med mig under en liten minisession tidigare i vår. Vi hann leka flera olika lekar men springleken var den absolut roligaste tyckte Molly tror jag....den fick vi köra fler gånger! Älskar att jobba med barn och se deras glädje och iver över att utföra "uppgifterna" jag ger dem, och för all del föräldrarna också som ofast till en början är lite smått obekväma med lekarna men efter en stund nästan leker ännu mer ivrigt än sina barn. Och oftast så kommer jag hem med en eller två nya lekar som barnen lärt mig!

Caroline driver företaget Sweet Cakes och är den som gör fantastiskt fina tårtor till mina cake smash fotograferingar. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln