Emma & martin - En moment Design session

Fina Emma och Martin ställde upp och hängde framför min kamera inför min slutuppgift i Moment Design kursen jag gick i början av sommaren. Och de är bara sååååå fina...så att man blir alldeles tårögd!!! <3 

Moment design är en teknik jag använder mig av vid alla mina fotograferingar, både brudpar, familjer och barn, där det handlar om att ge er tid tillsammans och att skapa minnen. Bilderna blir ett resultat av eran upplevelse och istället för poserade bilder får ni ögonblick att minnas tillbaka till med glädje.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln