Sarah & Axel - Höstbröllop på Lidö

Jag tänkte börja den här berättelsen lite bak och fram.....Jag tänkte börja med en historia jag fick höra på söndagen. När Sarah & Axel redan sagt ja till varandra och många månader efter att jag träffade dem för första gången. 

Vi (Min familj och jag) tog en promenad runt på vackra Lidö innan det var dax att ta båten hem igen och stötte på brudparet och deras föräldrar. Vi fick lyxen att äta lite bröllopstårta som blivit kvar från dagen innan (Tänk er barnens lycka!) och prata lite i lugn och ro. Sarahs föräldrar berättar då att de för många år sedan, någon gång i slutet på 80 talet, besökte Lidö och satt på exakt samma plats som vi satt nu och tittade ut över den stora gräsmattan med den röda kvarnen och det blåa vattnet. På gräsmattan sprang Sarah omkring och lekte. De sa då att "det här vore väll ett perfekt ställe för Sarah att gifta sig på". Lite på skoj sådär. Och tänk er förvåningen sen när hon och Axel berättade att de ville ha ett skärgårdsbröllop på vackra Lidö! 

Och ett Skärgårdsbröllop blev det, precis i höstkanten när löven just börjar skifta färg från djupaste grönt till en sprakande färgfest. En lagom varm dag, där solen kom fram precis till utomhusvigseln i lunden vid havet. Vigselförrättaren Gillis hade följt med paret från Stockholm och var nog den coolaste prästen jag träffat! Han hade med sig sin fru och vi var många som suckade av glädje när de på seneftermiddagen promenerade ner till den väntande taxibåten hand i hand. Länge leve kärleken! 

Sarah & Axel är ett otroligt fint och avslappnat par, (Och bara titta på deras små tjejer....jag dör sötdöden!)  och stämningen på bröllopet var precis den samma. Jag verkligen älskar skärgårdsbröllop och sånna som varar i dagarna 3 är ännu bättre! För det finns få saker som slår den känslan. 

Så, nu ska jag sluta att skriva och visa bilder istället....
och många bilder blir det, så svårt att sålla ut när man fått äran att vara med under så många timmar av några andra personers stora dag! Från förberedelserna till första talet under middagen! Så  många fina stunder! 

All lycka till er , fina Sarah, Axel, Elsa och Greta! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln