Linnea & Jonatan 

Jag vet knappt vart jag ska börja...Det första bröllopet jag fick vara med och fotografera i år och det var helt otroligt! Gissa om jag är glad över att de valde mig som sin fotograf!

Fina fina Linnea & Jonatan gifte sig på vackra Såstaholm i början av maj 2018, och jag fick följa med genom tjejernas förberedelser (jag har nog aldrig sett så mycket make up på ett och samma ställe!), killarna som lugnt hängde vid baren och pratade gammla minnen, En otroligt känslosam first look och porträttfotorgafering (med myror i mängder!) Glada och härliga gäster som bjöd på många skratt, vigseln ute framför herrgården -med vacker musik och många glädjetårar. brudparets kärleksfulla - och roliga - tal till varandra. Middagen med spex, roliga lekar, en gäst som kysser brudens mor på munnen, lite striptease och en vacker solnedgång som avslut på dagen! Kan det bli bättre?

Både Linnea och Jonatan är så trevliga och härliga och jag hoppas på att få träffa dem - och deras familjer - många gånger igen! 

Jag skulle kunna visa hundra bilder från varje moment, men lite har jag försökt att sålla iallafall! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln