Strandbröllop på Zakhyntos - Johanna & Niklas

Det är faktiskt några år sen Johanna frågade mig för första gången om jag ville fotografera deras bröllop. Ja, såklart...gärna!  Sen när det stod klart att det skulle bli ett bröllop i Grekland så var svaret ännu mer JAAAAA!!! Och lagom till midsommar 2018 så packade jag ner mina kameror, min familj och 20 vänner (det är en helt annan historia) och åkte till Zakhyntos, i Grekland. 
(och det är första gången jag varit i Grekland...och jag tokälskade varenda minut av det! Vilket underbart land!) 

Så...men tillbaka till Johanna och hennes Niklas. 
Den 22 juni, på midsommarafton så hölls deras romantiska strandbröllop på Azzuro beach, Zakhyntos i närvaro av den närmasta familjen och vännerna. Och det var fantastiskt från början till slut! En utmaning - ja visst -med helt annat ljus, helt annan värme och en väldigt effektiv weddingplanner - men så roligt!  Förberedelser och porträtten hölls på parets hotell innan vi bussades till Azzuro där allt var fixat för bröllopsfesten. Vigseln skedde barfota på en otroligt vacker strand och middagen/festen straxt intill. Och vilken fest sen! Sån härlig stämning...alla från ung till gammal dansade natten lång! 

Johanna och Niklas - jag är så glad att jag fick äran att följa med er och er fina familj på denna resan, att jag fick föreviga eran stora dag - från morgon till sena natten - och ge er dessa minnen i form av bilder att se tillbaka på och minnas med. Jag önskar er all lycka och hoppas att vi ses igen <3 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln