Just nu är det inte så stor aktivitet på min hemsidan. Det betyder inte att jag inte är aktiv längre eller att jag ligger på soffan och äter choklad (det gjör jag ju ibland så klart) men jag håller på att bygga en ny hemsida med ett nytt namn.

Inom kort kommer den att komma upp och ni får se alla nya härliga bilder jag fått äran att ta <3

Så länge är ni välkommna att höra av er med ett kärleksmail till info@kelasbilder.se om ni har några frågor eller vill boka en fotografering eller ett bröllopspaket <3

/Michaela 

Läs hela inlägget »

Det är faktiskt några år sen Johanna frågade mig för första gången om jag ville fotografera deras bröllop. Ja, såklart...gärna!  Sen när det stod klart att det skulle bli ett bröllop i Grekland så var svaret ännu mer JAAAAA!!! Och lagom till midsommar 2018 så packade jag ner mina kameror, min familj och 20 vänner (det är en helt annan historia) och åkte till Zakhyntos, i Grekland. 
(och det är första gången jag varit i Grekland...och jag tokälskade varenda minut av det! Vilket underbart land!) 

Så...men tillbaka till Johanna och hennes Niklas. 
Den 22 juni, på midsommarafton så hölls deras romantiska strandbröllop på Azzuro beach, Zakhyntos i närvaro av den närmasta familjen och vännerna. Och det var fantastiskt från början till slut! En utmaning - ja visst -med helt annat ljus, helt annan värme och en väldigt effektiv weddingplanner - men så roligt!  Förberedelser och porträtten hölls på parets hotell innan vi bussades till Azzuro där allt var fixat för bröllopsfesten. Vigseln skedde barfota på en otroligt vacker strand och middagen/festen straxt intill. Och vilken fest sen! Sån härlig stämning...alla från ung till gammal dansade natten lång! 

Johanna och Niklas - jag är så glad att jag fick äran att följa med er och er fina familj på denna resan, att jag fick föreviga eran stora dag - från morgon till sena natten - och ge er dessa minnen i form av bilder att se tillbaka på och minnas med. Jag önskar er all lycka och hoppas att vi ses igen <3 

Läs hela inlägget »

En såndär riktigt härlig, varm försommardag, när blommorna blommar som mest över allt, solen skiner och alla har sådär lite härligt sommarsplitt i kroppen, då fick jag vara med på detta fina pars bröllopsdag!

Sara & Andreas gifte sig i Täby kyrka, med förberedelser och porträtt på Såstaholm och middag på Nygårds värdshus. Så härliga, avslappnade och vackra! Det var verkigen en fröjd att få vara med! Och så galet gulliga barn så att man nästan dör! 

Jag önskar er all lycka och hoppas att vi ses igen <3 
 

Läs hela inlägget »

Jag vet knappt vart jag ska börja...Det första bröllopet jag fick vara med och fotografera i år och det var helt otroligt! Gissa om jag är glad över att de valde mig som sin fotograf!

Fina fina Linnea & Jonatan gifte sig på vackra Såstaholm i början av maj 2018, och jag fick följa med genom tjejernas förberedelser (jag har nog aldrig sett så mycket make up på ett och samma ställe!), killarna som lugnt hängde vid baren och pratade gammla minnen, En otroligt känslosam first look och porträttfotorgafering (med myror i mängder!) Glada och härliga gäster som bjöd på många skratt, vigseln ute framför herrgården -med vacker musik och många glädjetårar. brudparets kärleksfulla - och roliga - tal till varandra. Middagen med spex, roliga lekar, en gäst som kysser brudens mor på munnen, lite striptease och en vacker solnedgång som avslut på dagen! Kan det bli bättre?

Både Linnea och Jonatan är så trevliga och härliga och jag hoppas på att få träffa dem - och deras familjer - många gånger igen! 

Jag skulle kunna visa hundra bilder från varje moment, men lite har jag försökt att sålla iallafall! 
 

Läs hela inlägget »

I helgen fotograferade jag denna säsongens första bröllop...och kom på att jag ju måste visa bilderna från Cecilias och Mikaels bröllop på Lidingö i Augusti. Vigseln hölls i vackra Lidingö kyrka och festen på mysiga Boo gård. Ett härligt brudpar som hade nära till skratt och bjöd på sig själva och ett härligt gäng med glada gäster som bjöd på roliga tal och upptåg. 

 

Läs hela inlägget »

När man får träffa en sån där familj som värmer lite extra i hjärtat! Precis då, då vet jag lite extra mycket att jag verkligen har valt rätt yrke. Den här fina familjen fick jag fotografera i höstas. På en plats som betyder mycket för dem...Nyckelvikens Herrgård, där Ulrika och Johan gifte sig för några år sedan.
 
Och de är en sån fantastiskt fin familj !  Så öppna, varma och kärleksfulla. Det är så roligt att se!
Att se hur mycket de faktiskt gillar varndra värmer i hjärtat!

Jag har fått träffa dem igen, vid bildvisningen och vid leveransen av de färdiga tavlorna, samt följt dem på en väldigt speciell resa via instagram, Och de är fortfarande lika härliga!

Tack för att jag fick fotografera er fina familj! 

Läs hela inlägget »

Alltså....vintern ändå! Så otroligt vackert. Både med naturen och ljuset!
Och visst går det att fotograferas ute nu. Lager på lager med stickade tröjor, mysiga halsdukar och varma lovokavantar. En fin filt, några pauser emellan bilderna och kanske lite varm choklad i en termos. 

Läs hela inlägget »

Jag tänkte börja den här berättelsen lite bak och fram.....Jag tänkte börja med en historia jag fick höra på söndagen. När Sarah & Axel redan sagt ja till varandra och många månader efter att jag träffade dem för första gången. 

Vi (Min familj och jag) tog en promenad runt på vackra Lidö innan det var dax att ta båten hem igen och stötte på brudparet och deras föräldrar. Vi fick lyxen att äta lite bröllopstårta som blivit kvar från dagen innan (Tänk er barnens lycka!) och prata lite i lugn och ro. Sarahs föräldrar berättar då att de för många år sedan, någon gång i slutet på 80 talet, besökte Lidö och satt på exakt samma plats som vi satt nu och tittade ut över den stora gräsmattan med den röda kvarnen och det blåa vattnet. På gräsmattan sprang Sarah omkring och lekte. De sa då att "det här vore väll ett perfekt ställe för Sarah att gifta sig på". Lite på skoj sådär. Och tänk er förvåningen sen när hon och Axel berättade att de ville ha ett skärgårdsbröllop på vackra Lidö! 

Och ett Skärgårdsbröllop blev det, precis i höstkanten när löven just börjar skifta färg från djupaste grönt till en sprakande färgfest. En lagom varm dag, där solen kom fram precis till utomhusvigseln i lunden vid havet. Vigselförrättaren Gillis hade följt med paret från Stockholm och var nog den coolaste prästen jag träffat! Han hade med sig sin fru och vi var många som suckade av glädje när de på seneftermiddagen promenerade ner till den väntande taxibåten hand i hand. Länge leve kärleken! 

Sarah & Axel är ett otroligt fint och avslappnat par, (Och bara titta på deras små tjejer....jag dör sötdöden!)  och stämningen på bröllopet var precis den samma. Jag verkligen älskar skärgårdsbröllop och sånna som varar i dagarna 3 är ännu bättre! För det finns få saker som slår den känslan. 

Så, nu ska jag sluta att skriva och visa bilder istället....
och många bilder blir det, så svårt att sålla ut när man fått äran att vara med under så många timmar av några andra personers stora dag! Från förberedelserna till första talet under middagen! Så  många fina stunder! 

All lycka till er , fina Sarah, Axel, Elsa och Greta! 
 

Läs hela inlägget »

Idag faller den första snön utanför mitt fönster...och då passar jag på att drömma mig bort till en solig junidag istället. Dagen då Hanna & Viktor gifte sig.

Vi började vid vackra Näsby slott i Täby där vi fotograferade deras portträtt innan vi åkte vidare till vallentuna kyrka och möte upp brudföljet innan vigseln (Och ja...jag dog lite fotografdöden när jag såg tärnornas klänningar! Så snyggt! ) Och vigseln sen...så vacker och otroligt mäktigt med en gospelkör som sjöng. 

Jag tänkte inte skriva så mycket mer....Bilderna får tala istället och visst är de otroligt fina - Hanna & Viktor! 

Läs hela inlägget »

Sofia och Niklas valde att vigas i Stockholms vackra stadshus, bara de två och deras tre små barn. Så mysigt! Och jag fick äran att vara med och fotografera dem.

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ulrika » Kärleksfylld familjefotografering i Nyckelviken:  ”Stort tack för att du förevigade vår familj på ett härligt och lättsamt sätt ❤️”

  • Maria Åslund » I en solig trädgård:  ”Tack, för att ni visade så vackra bilder från erat bröllop!”

  • Ingela Järestedt » Ingela & Carl :  ”Fantastiska Michaela! Tack än en gång för de fantastiska bilder/minnen du förevi..”

  • Karin » Mattias och Klara:  ”Jag är så glad och tacksam för de fina bilderna du tog på min syster och hennes ..”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter